Vindt zo veel verkeer van uw lijst abonnees als je kunt. Search Clicks proof.

Heb je gewerkt om een lijst op te bouwen en ontdek je dat je een goudmijn hebt gevonden?

Het kostte me een tijdje om dit uit te zoeken en ik denk dat het een goed idee zal zijn voor u om het verder te onderzoeken in het geval dat je moeite hebt om geld te verdienen op het internet.

Ik probeerde al jaren een eBook te publiceren over een of ander onderwerp, maar toen ik klaar was om mijn nieuwe product te lanceren, besloot ik om het gratis weg te geven. Ik besloot om het alleen weg te geven aan mensen die zich op mijn lijst hadden ingeschreven en ik hield deze lijst voor mezelf.

Ik was bang dat mensen mijn eBooks niet leuk zouden vinden en dat ze ze bij gebrek aan beter van me zouden afpakken. Ik dacht dat als er één persoon is die geen geld wil uitgeven, er honderden zijn die dat wel doen.

Dus ontmoette ik eerst mijn proeflezer en vroeg hem mijn eBook te herschrijven, het er professioneler uit te laten zien en het zo waardevol te maken als het maar zijn kan.

Dit is wat er gebeurd is.

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo’n impact zou hebben, dus voordat ik het online ging publiceren zat alles wat ik in het verleden had gemaakt, alles wat ik erin had gestopt, er vol in. Ik kreeg honderden e-mails met de vraag wat ik met hun boek had gedaan, wat ze ervan konden leren, of ze het wel leuk vonden, het lettertype, het aantal woorden, wat ik in dat boek had veranderd, dus ik had het weer in elkaar gezet, wat ik had veranderd, waarom ik had veranderd, wat ik had verhoogd of verlaagd, enzovoort.

Het resultaat was dat ik ontdekte dat ik niet eens audio’s kreeg, ik kreeg video’s, toen begon ik in het openbaar te vragen hoe ik iemands naam kon vastleggen, dus begon ik ze naar mijn landingspagina te sturen en als ze hun naam intikten kwamen ze terecht op een andere golf van e-mails.

Dus stelde ik hen nog één keer een vraag, vroeg hen het emailadres te verifiëren dat ik hen had gestuurd. Toen schreef ik een boek voor hen en ik stuurde hem naar een andere pagina waar ik een video had die zei: “Hier is de link, ga en ontdek het, bekijk deze video.” Dus dat is in wezen wat ik had gedaan.

Dat is wat ik in de eBooks zet, ik heb eBooks geschreven. Ik heb ze gevraagd: “Dit is wat ik voor je kan doen en hoe ik het voor je kan doen als je geen lijst hebt.”

En toen ze zagen dat ik hen eersteklas, echt informatieve gratis inhoud kon sturen, betaalden ze voor mijn eBooks en kochten ze mijn andere spullen.

En dit is allemaal onderdeel van het grote geheel.

Maar zelfs wanneer ik mijn e-maillijst heb doen groeien, heb ik niet alleen vastgesteld dat ik geld verdiende op het internet, maar ik heb ook meer producten gecreëerd en ik ben letterlijk uit mijn lijst gegroeid, maar ik behandel ze nog steeds niet als abonnees.

Ik heb een plan voor hen, het is alleen niet ontworpen met dat als het middelpunt van het plan.

Ik vraag hen om zich te identificeren als lid van mijn lijst en dat hebben ze ook gedaan, dan vraag ik hen om mijn e-mails te lezen. Ik vraag hen om te zeggen “ja, ja dat is het interessante wat ik op Facebook heb gezien, ik koop dit, ik weet dat ik je kan vertrouwen” en ik vraag hen om een ander gerelateerd product te kopen.

Ik bied ze gratis monsters aan en motiveer ze door ze alleen een vergoeding te laten betalen als ze echt geïnteresseerd zijn.

Search Clicks Online Marketing in België

Wil jij meer volgens generen voor jouw bedrijf? Schakel dan de specialisten van Search Clicks in. Zij weten echt waar ze het over hebben op gebied van webdesign, SEO, Social Media en Google Ads. Lees meer

Dat doe ik. Ik stel hen vragen. Ik doe dat omdat ze van mij zullen kopen en ik doe het.

Maar ik heb geen lijst. Ja, ik heb een lijst gekweekt, maar ik heb geen lijst met abonnees.

Het is één ding om een lijst van abonnees op te bouwen en dat is goed. Het is een soort profiteren van de lijst om u te helpen door hen goede informatie te sturen.

Maar de andere soort lijst die je hebt is die waar mensen je betalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.